Bæredygtighed

Vi tænker bæredygtigt, hvilket gør dit emballagevalg nemmere!

Bæredygtig emballage er noget af det, vi oplever størst efterspørgsel på i øjeblikket – hvilket gør os begejstrede.

Det er vigtigt for B2B Emballage ApS, at vores kunder kan vælge miljøvenlige alternativer. Derfor giver vi danske og internationale virksomheder mulighed for at træffe gode, grønne valg i vores webshop, hvor vi har et stort udvalg af bæredygtig emballage, heriblandt både genbrugsemballage og 100% genanvendelig emballage.

Vores forskellige produktkategorier er opbygget på følgende måde:

  • Alle grafiske æsker er produceret af 90% returfibre og er 100% genanvendelige.
  • Alle BLIBOX er produceret af min. 50% genanvendt plast og er 100% genanvendelige.
  • Kundespecifikke plastløsninger er typisk produceret af min. 70% genanvendt plast og er 100% genanvendelige.
  • Visitkortæsker er ikke produceret af genbrugsmaterialer, men er 100% genanvendelige.

Et kendetegn ved alle vores grønne produkter til emballering er, at den miljøvenlige udgave er mindst lige så god og effektiv, som den konventionelle. Står bæredygtighed højt på dagsordenen i din virksomhed, så er der altså ingen gode undskyldninger for, ikke at vælge den bæredygtige emballage.

Et bæredygtigt fokus er en fordel for virksomheder samtidig med, at det er godt for vores natur. Det er en oplagt mulighed for dig at forbedre dit brands omdømme ved at adskille dig positivt fra dine konkurrenter i et travlt marked og ved at forbedre oplevelsen for dine kunder.

Vores emballagespecialister sidder altid klar til at hjælpe dig med at vælge grøn og bæredygtig emballage til din virksomhed mandag til fredag kl. 8:00-16:00 på tlf.: +45 87 39 00 77 eller via mail: info@B2BEmballage.dk

Bæredygtig emballage

Emballage er ofte udskældt af miljøorganisationerne og typisk med god grund, men heldigvis er der flere og flere emballageproducenter der tænker ”grønt”. Hos B2B Emballage ApS har vi optimeret vores produkter, så de er så bæredygtige som muligt samtidig med at man bibeholder funktionaliteten af produkterne. Det er vigtigt at huske, at når man snakker bæredygtighed og emballage, så er det vigtigt at huske, at den rigtige emballage beskytter produkter, så de kommer frem i den ønskede kvalitet, og den rigtige emballage gør transport, distribution, håndtering og salg mere effektiv – hvilket er vigtigt for miljøet. Det handler derfor om at finde den rigtige emballage som belaster miljøet MINDST. Hvis man undersøger sagen nærmere, så viser undersøgelser at selve emballagen udgør en procentmæssig lille andel af den samlede miljøbelastningen, hvor selve produktet udgør den største miljøbelastningen.

FN har vedtaget 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Et af målene som vi blandt andet arbejder kontinuerligt på handler om at sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer. Det gælder bl.a. vores håndtering af affald, og målet er at reducere affaldsmængden væsentligt gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug.

Sådan bliver emballage mere bæredygtig

Hver dag smider vi kæmpe mængder af emballage fra eksempelvis fødevarer ud. Så hvordan hænger emballage og bæredygtighed egentlig sammen, og kan det overhovedet forenes?

Emballage spiller en afgørende rolle. Emballage er dog mere komplekst, end man måske går og tror. På den ene side afhænger vores produktion af emballage, og på den anden side er vi nødt til at reducere vores affaldsmængder.

Plast er en af de største syndere, når det kommer til emballage og affald. I dag bliver næsten alt plastaffald i Danmark nyttiggjort til energiudnyttelse, men vi skal blive bedre til at genanvende, så vi kan nedsætte vores CO2-udledning og bruge færre ressourcer på at producere nyt plast.