Fragt og levering

Fragtfri levering fra kr. 999 eksl. moms.

Levering 1-2 dage

Du kan også vælge afhentning. Ved afhentning forstås at varen afhentes på vores lager i Randers. Dette er en gratis ydelse. Private kunder skal have betalt online inden en vare kan afhentes, pengene vil først blive trukket når varerne fysisk er afhentet på vores lager. Vi fremsender fakturakopi på mail ved afsendelse af ordren. Husk at gemme fakturaen, den skal benyttes ved evt. tilbagelevering, reklamation eller ombytning.

Vi leverer altid din ordre så hurtigt som muligt, og for varer der findes på vores lager indenfor 1-2 arbejdsdage. Hvis varerne ikke findes på vores lager, kan leveringstiden være længere. Den forventede leveringstid vil altid fremgå som vejledende på de enkelte varer.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Såfremt du ikke er tilstede i tidsrummet mellem 08:00 – 16:00 til at modtage din forsendelse med GLS skal der foreligge en fuldmagt, eller der kan vælges nærmeste pakkeshop.

Genlevering samt omlevering til pakkeshop, såfremt der ikke er nogen tilstede til at modtage, bekendes med GLS gebyr på DKK 50,- ex moms.