Handelsbetingelser

Nedenfor finder du salgs- og leveringsbetingelserne for B2BEmballage.dk.

Betingelserne er bindende for dig når du handler på B2BEmballage.dk og du bør derfor læse dem grundigt igennem.

Hvem handler jeg med på B2BEmballage.dk?

B2B Emballage ApS
Blommevej 6
8930 Randers NØ

CVR: 41802839
Telefon: +45 87 39 00 77

www.B2Bemballage.dk

Du kan kontakte os på e-mail via ”info@B2Bemballage.dk” eller på telefon +45 87 39 00 77

Vi garanterer at:

  • Betalingsløsningen er krypteret og sikkerhedsgodkendt.

Bestilling

Systemet sender dig automatisk en e-mail, hvor det fremgår hvilke varer du har bestilt, priser samt en forventet leveringstid, negativ kreditvurdering, varen er udgået etc. Bedrageri og falske bestillinger vil blive politianmeldt.

Når din bestilling er ekspederet, modtager du en track & trace mail, hvor du kan følge din vare.


Betaling
& levering

Vi accepterer betaling med kredit- og betalingskort, f.eks. Visa, Mastercard, Mastro, JCB og Dankort. B2B Emballage modtager eller lagrer ingen oplysninger om kortet. Beløbet reserveres direkte på dit betalingskort, når du har godkendt betalingen. Beløbet debiteres først ved varens forsendelse. Dette gælder også ved køb af et produkt, som har en senere leveringstid, eller som er midlertidigt udsolgt.

Vi leverer som udgangspunkt kun i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget). Vi leverer normalt med GLS, hvis forsendelsen har en samlet vægt < 30 kg, og med DHL eller Danske Fragtmænd hvis forsendelsen har en samlet vægt > 30 kg.

For B2B kunder

Fragtfri levering fra kr. 999 eksl. moms

Du kan også vælge afhentning. Ved afhentning forstås at varen afhentes på vores lager i Randers. Dette er en gratis ydelse. Private kunder skal have betalt online inden en vare kan afhentes, pengene vil først blive trukket når varerne fysisk er afhentet på vores lager. Vi fremsender fakturakopi på mail ved afsendelse af ordren. Husk at gemme fakturaen, den skal benyttes ved evt. tilbagelevering, reklamation eller ombytning.

Vi leverer altid din ordre så hurtigt som muligt, og for varer der findes på vores lager indenfor 1-2 arbejdsdage. Hvis varerne ikke findes på vores lager, kan leveringstiden være længere. Den forventede leveringstid vil altid fremgå som vejledende på de enkelte varer.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Annullering af køb

Du kan annullere en ordre umiddelbart efter du har bestilt den på B2Bemballge.dk ved at ringe til B2B Emballage ApS på +45 87 39 00 77, eller give os besked med oplysning om ordrenummer via info@B2Bemballage.dk.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@B2Bemballage.dk eller benytte fortrydelsesformularen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke kan få fragtomkostningerne tilbage.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler at du, via postkvittering eller lignende, sikrer dig bevis for at du har returneret varerne rettidigt.

Uafhentede pakker
For pakker eller paller, som du afviser, skal du selv betale for de faktiske fragtomkostninger for at pakken sendes retur til os.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til

Du skal sende varerne til B2B Emballage ApS, Blommevej 6, 8930 Randers NØ.

Vi modtager kun pakker eller paller, som sendes direkte til adressen.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Alle reklamationer kan meddeles til B2B Emballage ApS ved almindelig post, via ”info@B2Bemballage.dk” eller på telefon +45 87 39 00 77

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Reklamation erhvervskunder

Som erhvervskunde har du 6 måneders reklamationsret. Er reklamationen berettiget, vil vi gerne have mulighed for at prøve at reparerer på produktet inden vi tilbyder ombytning, afslag i købesummen eller ophævelse af handlen.

Klagevejledning

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kundeservice hos B2B Emballage ApS på telefon +45 87 39 00 77 eller på mail info@B2Bemballage.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Personoplysninger

Alle de oplysninger, du giver os, når du foretager en bestilling, er nødvendige, for at vi kan gennemføre handlen med dig og for at give dig en god service.

Ingen personlige oplysninger der registreres på B2Bemballage.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos B2B Emballage ApS.  Personoplysningerne registreres hos B2B Emballagge ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på B2Bemballage.dk – B2B Emballage ApS

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem QuickPay.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@B2Bemballage.dk

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I de fleste browsere sker det f.eks. via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Generelle forbehold og forbehold for ændringer – Fejl & Mangler 

B2B Emballage ApS tager forbehold for hændelser der ligger uden for selskabets kontrol, såkaldt force majeure.

B2B Emballage ApS forbeholder sig retten til at annullere en bestilling hvis kreditvurderingen er negativ.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Vi er kun ansvarlige så længe det følger af dansk lov.

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19-11-2020