Om B2B Emballage

Om B2B Emballage

B2B Emballage overtog i 2020 ALPAPs webshop, hvilket gør os til førende på markedet for salg af produkter til brug indenfor mange forskellige fagområder og applikationer. Primært lagerfører og sælger vi grafiske æsker (karton og bølgepap), visitkortæsker i karton og plast, samt BLIBOX (plast blister æsker). Derudover leverer vi også en lang række kundespecifikke produkter.

På www.B2B Emballage.dk har vi samlet alt sammen på et sted, hvor du som kunde kan handle til fordelagtige betingelser og konkurrencedygtige priser. De fleste af vores varer sælges i mindre enheder, hvilket sammen med en hurtig levering sikrer en høj grad af fleksibilitet.

Som erhvervskunde og/eller forhandler kan du ved henvendelse opnå en rabataftale på relevante produkter for din virksomhed.

Vi er nemme at få fat på, vender hurtigt tilbage på forespørgsler og tilbyder også rådgivning og hjælp til anvendelses muligheder for samtlige af vores produkter. Så du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller via mail.