Vi åbner op for gratis mini-inspirationsseminar igen
– nu i små hold.

Da vi har haft lukket ned for seminar de sidste par år på grund af Corona, er det med glæde, at vi åbner op på ny, men nu i små hold.

Vi har planlagt det første seminar i Maj, hvor vi håber vi kan være med til at udvikle din næste tryksag/emballage.

Udover et spændende indlæg, har du mulighed for at gå rundt i vores nyindrettede showroom, hvor du har mulighed for at se og mærke de forskellige tryksager og for at hente masser af inspiration.

Vi afholder alle vores seminar på Blommevej 1, 8930 Randers. Vi har gratis parkering lige uden for virksomheden, så du skal ikke bruge kræfter på at finde en parkeringsplads.

Det er gratis at deltage, men bliver du forhindret og ikke melder fra inden 2 dage før, må der påregnes et gebyr på 500 kr.

Du melder til ved at maile på info@grafiskfinish.dk eller ringe til Grafisk Finish på 87 39 00 77.

Tilmelding

SEMINAR I MAJ – VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.

Vi bombarderes hver dag med reklamer og budskaber i alle former og afskygninger. Hvis man vil have en chance for at skille sig en smule ud, skal der tænkes kreativt og anderledes.

Derfor er det vigtig, at du kommer godt i gang med din næste opgave.

Begynd hos os, så du får alt den viden der skal til, for at din tryksag lykkes, det gælder emballage, POS materiale og alt andet.

Seminar tirsdag, den 23. Maj 2023, kl. 9.00 til kl.12.00

DAGENS EMNE: Emballager der virker – Kom og få inspiration

Du er evt. producent eller indkøber og har fokus på produktet, men hvad med emballagen? Ja, det er her vi som specialister kan hjælpe dig.

Emballagen skal understøtte dit produkt. Det skal ikke undervurderes!

Henrik Lanng og Karen Greve Jensen vil fortælle om spændende emballager i karton og bølgepap. Vi går i dybden med teknisk viden og effekter, så du er klar til at lave din næste emballage.

Har din emballage blikfang – så dit produkt huskes ?

Alle får en Standard + æske med prøver på emballager med hjem. Æsken er nem at tage frem og få inspiration fra.