Vi er klar til at tage en uforpligtende dialog om din specifikke opgave. Sammen finder vi den bedste løsning.

info@b2bemballage.dk
(+45) 87 39 00 77

Mulighederne er mange...

Rør

Vores plastrør er universelle og kan bruges på mange forskellige måder. Rørene er populære på grund af deres æstetik og holdbarhed. De præsenterer produktet på en flot måde samtidig med, at emballagen beskytter produktet mod at blive beskadiget.

Alle vores rør kan laves efter individuelle ønsker og mål. Vi opfylder altid vores kunders krav og kan derfor tilbyde indpakning i enhver diameter, højde og form (f.eks. cylindere, kegler, ovaler eller ellipser).

Vores rør er lavet af gennemsigtig PET-, PVC- og PP-plast, hvilket giver et gennemsigtigt look og kig til produkterne indeni. Det er også muligt at lave rør i farvet plast eller med print, hvilket gør dit produkt endnu mere attraktivt og unikt.

Vi tilbyder forskellige slags låg med hhv. bløde eller skarpe kanter. Bunden af produktet kan enten limes eller svejses fast. Rør med en svejset bund produceres uden lim, hvilket gør dem særdeles velegnede til brug i fødevareindustrien.

Vi har mange forskellige typer af bunde og låg:
– flade låg med prægning, der sørger for, at produktet ike flytter sig inden i røret. Denne løsning er perfekt til at pakke produkter af mere skrøbelig karakter så som julekugler og andre figurer. Disse låg er designet til at kunne stables på hindanden. Rørene flytter sig ikke, når de stables oven på hindanden, hvilket gør det nemt at udstille disse produkter på en butikshylde eller at transportere dem i en kasse.
– Såkaldte “injection lids”, der også er kendt som “hedgehogs”. Det er et låg, der bruges til at udstille slikkepinde. Dette produkt kan fås i alle farver.

Æsker

Vi tilbyder også æsker i materialerne PVC, PET og PP.

Ligesom vores rør er vores æsker en populær indpakningstype på grund af æstetikken og holdbarheden. Vores æsker præsenterer dit produkt på en flot måde samtidig med, at emballagen beskytter produktet mod at blive beskadiget eller beskidt.

Æsker er en ideel indpakning til produkter fra mange forskellige industrier – fra tekstiler til metaller. Æsker er ideelle til at pakke stearinlys, chokoladefigurer, bryllupsringe, blomsterkranse, kosmetik, diverse dekorationsgenstande, reklamemateriale og andre salgsfremmede elementer.

Den store fordel ved æsker er, at de fylder meget mindre end f.eks. rør eller cylindere. Takket være æskernes smarte design leveres de sammenklappede og flade, hvilket er med til at reducere transportomkostningerne og spare plads på dit lager.

Vi tilbyder æsker i forskellige størrelser og fomrer i materialerne PET, PVC og PP. Vores æsker kan foldes fuldstændig sammen og kan laves med svejsede eller limede sider. Vi markedsfører også top/bund-æsker og automatiske bund-æsker. Som kunde kan du også frit vælge mellem forskellige lukkemekanismer og håndtag. Vi tilbyder også muligheden for at lave print (screen printing & UV-offsettryk) på din æske.

Vi hjælper dig glædeligt med at vælge en individuel løsning til dit produkt. Vi foreslår gerne en løsning og hjælper dig med at vælge de rigtige dimensioner på dine æsker, så indpakningen lever op til alle dine forventninger.

Blisteræsker

Blisteræsker er yderst velegnede til at pakke en lang række af forskellige produkter, f.eks. elektronik, GSM-tilbehør, kontorartikler, legetøj og diverse dekorationer.

Vores blisterpakninger kommer i enhver størrelse og form. Vi markedsfører forskellige modeller: svejsede, lukkede “snap-on”,  “slip-on” og limede. Du kan også se vores standardsortiment som vi lagerfører (BLIBOX).

Fordele:

Styrke og høj grad af stivhed, høj kvalitet, flot præsentation af dit produkt, beskytter produkter mod skader og snavs, lette at udstille i butikker, leve op til europæiske og verdensomspændende standarder.

Teknologiske bakker

Teknologiske bakker er tiltænkt til at transportere komponenter og andre elementer under en samlingsproces.

De er skabt til at modstå slag, således at de ikke revner eller går i stykker.

Bakkerne er kendetegnet ved en høj grad af præcision, der gør det muligt at bruge dem sammen med såvel automatiske som semi-automatiske maskiner samt ved manuel montage.

Plastfolie, låg og diverse

Denne produktkategori indeholder blandede elementer, der alle er lavet af gennemsigtigt, farvet eller printet plastfolie.

De udgør et ekstra lag af emballage og beskytter dine produkter mod beskadigelse og ødelæggelser.

Vi producerer låg til en lang række produkter, f.eks. låg til stearinlys i glas.

Alle vores produkter i denne kategori kan også være dekorative (f.eks. gennem et flot print på ydersiden af emballagen eller et farvet låg) eller gøres ekstra praktiske (f.eks. ved at tilføje vedhæng til ophængning eller håndtag).

Takket være materialernes egenskaber (PET, PVC, PP), er der praktisk taget ingen grænse for vores kunders idéer eller koncepter.

Tryksager, indsatser og displays

Denne type indpakning er en universel måde at udstille dine produkter på. De kan placeres inde i et rør, i en æske eller stå for sig selv og udgøre sit eget display for dine produkter, f.eks. på en butikshylde.

Støbningerne eller indsatserne, der placeres inde i indpakningen, er med til at beskytte dine produkter, så de ikke flytter sig. Desuden er de med til at positionere dit produkt på en smuk måde i emballagen og skaber den bedste form for præsentation af dit produkt. Indsatserne bruges også til at adskille produkterne fra hinanden i en større pakke. Denne sikkerhedsforanstaltning er vigtig, når man har at gøre med skrøbelige artikler, der kan beskadelige eller ødelægge hinanden.

Vores indsatser er perfekte til mange forskellige genstande, f.eks.: chokoladeprodukter (pralinéer, konfekt eller chokoladefigurer), julekugler, glasvarer, stearinlys og kosmetikprodukter (lotions, cremer eller tandpasta).

Modtag et uforpligtende tilbud på din
speciallavet emballageopgave